Wanneer ontvang ik mijn inloggegevens en kan ik aan de slag?

Antwoord Tijdens de werkuren ontvangt u van ons binnen het uur na bestelling via email de benodigde inloggegeven zodat u al meteen kunt starten met bijvoorbeeld het uploaden van bestanden naar onze servers en het aanmaken van emailadressen in afwachting dat uw domeinnaam actief wordt. Buiten de kantooruren is dit gegarandeerd binnen de 8 uur na bestelling.

Omwille van de steeds strengere maatregelen tegen spam kan het voorkomen dat deze email in uw spambox terechtkomt. Indien u deze mail niet meteen kunt terugvinden, kijkt u best even of deze niet daarin is beland.

Artikel details
Artikel ID: 22
Categorie: Algemeen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.1/5.0 (37)