Disclaimer

Indien u via onze website één van onze diensten of produkten bestelt, gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

- Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden, deze worden enkel gebruikt voor administratieve doeleinden.

- Wij behouden ons het recht voor om uw hostingaccount te blokkeren met onmiddellijke ingang als u illegale zaken op uw account hebt staan. Dit betreft onder meer - maar is niet beperkt tot - warez, illegale mp3's, haat- en racisme-uitingen en kinderporno.

- Als u uw openstaande facturen 5 werkdagen na een tweede herinnering nog steeds niet betaald hebt, behouden wij ons het recht voor om uw account te blokkeren met onmiddellijke ingang.

- 123-webhost doet al het mogelijke om een uptime van 99,9% te garanderen. Echter door externe omstandigheden kan het zijn dat dit niet lukt. U kunt 123-webhost in dat geval niet om een schadevergoeding vragen, noch via de normale noch via juridische weg.

- Aan het samenstellen van de inhoud van deze website werd de grootste zorg besteed. Het is echter niet uitgesloten dat er toch informatie werd gepubliceerd die onvolledig of onjuist is. U kunt geen rechten ontlenen aan deze informatie. We doen er alles aan om onjuistheden of onvolledigheden zo spoedig mogelijk te corrigeren.

- 123-webhost kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van deze website en de erop aangeboden informatie.

- Indien u klachten zou hebben over de inhoud van een door ons gehoste website of over het gedrag van een van onze klanten, gelieve deze dan per email te verzenden naar: abuse@123-webhost.net.

Klantenpaneel login

Laatste nieuwsAlgemene voorwaarden | Disclaimer | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.