Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Hoe maak ik een subdomein aan?

Antwoord Om een subdomein aan te maken (bvb. test.mijndomeinnaam.nl) gaat u als volgt te werk:

1. Log in in uw controlepanel
2. Kies voor 'Subdomein-beheer'.
3. Vul bij 'Nieuw subdomein' de gewenste subdomeinnaam in en klik op 'creeer'.

Subdomeinen

In de map 'public_html' vindt u nu een map terug met de naam van het aangemaakte subdomein. Daarin kunt u de bestanden voor het subdomein uploaden.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 147
Categorie: Subdomeinen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.2/5.0 (32)

 
« Ga terug



Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.